Hej!

Idag har Tilda varit lite hängig så hon har fått ängna nästan hela dagen på rummetsmiley,

men vi andra har haft kul . Dagen började med att vi åt frukost,sedan gick Ann, mamma och Niclas gick till stranden, pappa och Tilda gick upp på rummet och jag,Linnea,Sandra och Robban gick till polen.Där badade vi men efter ett tag gick vi upp till rummet och hämtade pennor och tre målarböcker. Efter det målade vi , men efter ett litet tag gick Linnea och jag upp på deras rumm och spelade nitendo ds.

Där efter komm Sandra och Robban upp på rummet då tittade vi på tv samtidigt som vi spelade smurfvill på ipaden.Efter ett tag så skulle vi äta så vi fick sluta spela. Mamma hade köpt mackor så vi åt hemma. Efter ett tag kom dom andra hem så Linnea och jag fortsatte att spela nitendo ds. Efter några timmar var det snart dags att äta igen då åt vi på restaurangen fat mum, men jag tyckte inte det var så gott så efter maten fick jag äta köttbullar på the boat istället. när vi kom hem till hotellet igen gick pappa över till Ann och Niclas.Men efter ett tag kräktes Tilda så jag gick också över till Ann och Niclas och spelade nitendo ds igen.

Men innan jag slutar skriva vill jag passa på att säga

GOTT NYTT ÅR!smiley

/alice